www.porseleinschilder.com
"voor een uniek en persoonlijk cadeau"
Adresgegevens:

Atelier Kleiemarije

Marijcke en Jan de Goede

Uitenboschstraat 14
1813 TJ Alkmaar
Telefoonnummer: 072-5745086
Mobiele telefoon: 06-12332976
E-mailadres: info@kleiemarije.nl
Bank: NL45INGB0658855123
Workshop en vrijgezellenfeest

Met een groepje beste vrienden en/of vriendinnen (of collega's en/of familie) gaan porseleinschilderen in ons atelier, dat is pas een leuk idee!.

Van te voren wordt beslist wat geschilderd gaat worden en wat het thema is. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een ontbijtservies of een taartplateau met gebakschoteltjes. Nadat het thema en de tekeningen bekend zijn gaat iedereen tekenen en schilderen met professionele porseleinverf. Uiteraard onder begeleiding van Marijcke.

Koffie, thee en een lekker koekje horen er natuurlijk ook bij.

De gemaakte "kunstwerken" worden na afloop door ons gebakken in een oven die tot 800 graden wordt opgestookt. Daarom kunnen de gemaakte spullen niet direct worden meegenomen. Je wordt gebeld als ze klaar zijn, daarna kunnen ze worden opgehaald. Dit kan maximaal een week duren, vaak korter.

Het feestje of de workshop duurt ongeveer twee uur. De kosten zijn € 45,00 per persoon met een minimum van zes personen. Er kunnen maximaal 10 personen deelnemen. De materialen die gebruikt worden alsmede het bakken en inpakken zijn bij de prijs inbegrepen.

Het feestje of de workshop wordt bij voorkeur gegeven op een tijdstip dat u het beste schikt.